Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


mors lilla ollé

olle är en konstig filur
ja, han borde sitta i bur
han gasar ner allt omkring sig
jag säger bara; AKTA DIG!

han sover hela förmiddagen
-däför är han sällan trött
men väcker man honom för tidigt
-då blir han väldigt stött

mellanbarn och våldsam
arg men sällan ledsam
-ja han är en riktig filur
nog vore det bäst om han satt i bur!






Övriga genrer av jo jo hanna
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-06-30 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jo jo hanna