Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från en tid i mitt liv då jag såg saker som inte fanns


Röda rum

Om nätterna gråter jag
och aldrig slutar
hjärnan att dö
rummet är litet
blixten slår ner
och målar min blick
och mina väggar röda
det rinner ner
gör det svårt att andas
känner slagen
som ryckningar i kroppen




Fri vers av SabinaC
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-30 23:37



Bookmark and Share


  Carlita
väldigt intensiv text, du förmedlar en slagspanikkänsla mycket väl
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

SabinaC
SabinaC