Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära

Jag var bara en man
Inte rik, inte vacker

En dag en gudinna jag såg
O Herregud, henne måste jag få

I förtvivlan jag tänkte
Hur, jag är bara jag

Ingen sömn om natten
Ingen ro på dagen

Till slut jag tänkte
Stopp, du måste våga

Med mod jag henne fråga
Och tänk, hon samma tanke haft

Snart våra läppar möttes
I hennes gudomliga famn jag blev fångad

Även om jag det alltid ej visar
Så är det dig jag älskar
Och med dig jag vill leva




Fri vers av MaBo
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-01 11:03



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En kvinna som har en man som känner så,kan skatta sig lycklig!
Väldigt fin!
2007-08-18

  Lasseman VIP
Så vackert allting kan bli!.. även hon kan skatta sig lycklig som har en så fin och ödmjuk riddare som dig...önskar er all lycka.. Lasse =D
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

MaBo