Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I naturen

Jag sitter på en sten
med min pipa i hand

Naturens skönhet jag beundrar
när solen med sina sista strålar
trädens kronor smeker

Mina tankar söker sig bort
från trafik och stress
här finns inga köer, ingen press

Här, där tiden står still
och inget ont mig kan röra
får äntligen mina sinnen ro

Denna plats är en gåva
som naturen skapat
till de, de som förstår




Fri vers av MaBo
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-20 20:36



Bookmark and Share


    Jee Dee
Där finns oasens källa.
2007-10-01

  charlotte hedendahl
Vackert skrivet om din älskade natur!
Kram Charlotte
2007-09-28

  Lasseman VIP
just så min vän.. där är vi ju ofta! som dom tre musketörerna.. vår plats som gud get oss.. kram fassan
2007-09-25

    MaBo
Det du skriver om att drömma är sant, men denna plats som jag skrev om finns i verkligheten, men det känns som en dröm då jag besöker den.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MaBo