Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har gjort allt man ska för att klara av


Jag har gjort allt man ska;
lärt mig spela flera instrument,
skaffat mig bra betyg,
berättat för släkt och vänner att
kärleken
är vad jag ser i deras ögon

Jag har
haft en pojkvän
och sedan varit singel
och lärt mig av det och
HARMONI

Jag har
hatat avstånd
åkt buss i åtta timmar för att få en
kram

Jag har
känt mig ensam
kramat vänner
funnits till

valt ett stillsamt liv
framför fjortisfyllor

Jag har gjort allt man ska





varför är jag inte lycklig?




Fri vers av temuggen
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-01 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen