Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vänder nu


När jag förlorar mig
står du kvar för att jag ska kunna hitta någon sorts
fast punkt och när jag ramlar

försöker du ditt bästa för att
bära mig

och varje gång jag gråter gör du ditt bästa för att torka mina tårar
trots att du är så många mil ifrån

men jag kan inte lura dig längre
förlåt

jag krossar bara ditt hjärta och
älskar dig inte ens

förlåt

det är bara en jävla massa klyschor alltihop
men vad ska jag göra?

Jag kan inte simma över atlanten med någon jag
inte står ut med och

du älskar mig för mycket
för att det här ska kunna gå så
jag vänder nu
lämnar dig ensam med dina drömmar av
patetik
lämnar dig ensam
utan telefonnätter och tomma löften

jag kan inte göra det här eftersom
ju längre tid det tar
för mig att berätta sanningen
desto längre kommer du falla
och

det kommer göra ont men
det gör ondare om jag inte går




Fri vers av temuggen
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-21 08:46



Bookmark and Share


  camillala
äckligt bra!
2008-04-21

  Solstorm
HEJ BÄST
fast från första raden
2008-04-21
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen