Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När natten kryper inpå.


Etthundrasjuttiofem kilometer

etthundrasjuttiofem kilomter i taget
i en värld av adrenalin och sommarluft
kan jag äntligen andas riktigt igen
och lämna mina krossade drömmar bakom mig

Etthundrasjuttiofem kilomter i taget
och känslan av att sväva mellan liv och död
krävs för att sudda ut bilden av ditt leende
från mina stängda ögonlock

Etthundrasjuttiofem kilometer i taget
är jag äntligen fri från smärtan
av att försöka limma ihop ett brustet hjärta




Fri vers av Nostalgi
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-07-01 23:29



Bookmark and Share


    Vildljus
Den här tycker jag om. Den är så vacker och explosiv. Känner verkligen igen mig.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgi