Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prolog


Trumpinnar och havet

Vi tar en tur på stranden
Känner lite grann på vattnet

Blöter våra fötter
Under marken vilar sommaren

Ett rus kommer inifrån
Kyssar präglar dagen

Känner pulsen i våran själ
Vi och du och jag åt oss

Tillsammans blir vi en med Gaia
Vinden viskar lovord i våra hjärtan

Lust och värme fyller magen
Exploderar i en älskog fram till kvällen

Transparanta känslor förvirrar tankarna
Dimma smeker kinden

Lycka kommer aldrig sent
En stum man och en stum kvinna i pastell




Fri vers av Alexander VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2005-03-24 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP