Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriftspråket är en modern uppfinning jämfört med våra ursprungliga sätt att förstå och bli förstådd.


Ju förr desto senare.

Textprosans gungfly
Och gränslösa tolkningsfrihet
tillåter allt,
åtminstone nästan.

Genom vantolkningens bakdörr
metamorfoseras vit till ovit
och meningens avsikt
till dess motsats
enligt feltolkarnas lexikon.

Lär dig således
tala och förstå icke-verbalt;
genom kroppens,
mimikens, drömmarnas
och ögonens tungomål.

Förstå bortom ordens
förprogrammerade schabloner.
Ju förr desto senare…




Fri vers av Den flygande holländaren
Läst 1179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-02 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den flygande holländaren
Den flygande holländaren