Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Änglar i mitt hjärta

Jag minns att änglar vandrade över mig
varje gång du smekte min kropp

Varje gång du rörde mitt hår
gjorde en ängel busiga lockar

Varje gång du rörde mitt ansikte
strödde en ängel rosa-röda skiftningar på mina kinder

Varje gång du rörde mitt bröst, mina nyckelben
lade en ängel ett hopp i mitt hjärta

Varje gång du rörde min mage
hoppade en ängel av lycka inuti

Varje gång du rörde vid mina ben
gav en ängel mig styrkan att stå

Varje gång du rörde mig var det änglar i mitt hjärta

men nu har de flugit sin väg




Fri vers av Lillan
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillan