Uppsnappat och tänkt..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsnappat och tänkt...


Guld i litet format...

 

 

om du hade fått tio sekunder

av varje människa du mött

hade du antagligen inte fått

10:-

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-07-03 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt