Uppsnappat och tänkt..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsnappat och tänkt...


Dubbla tungor

 

 

om ditt hjärta är lika stort

som dina ord

har Jesus en syster

i Väster Haninge

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-03 19:31



Bookmark and Share


  Prometeus
Wow, har inte läst något av dig innan, och blev positivt överraskad. Denna dikt sticker ut; jag brukar inte gilla att man spränger in \"vardagliga\" ord (som tex Västerhaninge), men i detta alster ger det en bra effekt. Kul när man hittar nåt som väcker tankar!
2007-07-03

  Michaela Dutius
Härligt och välfunnet- ja jag hoppas han har många små systrar här och där-
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt