Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädd

Du knäckte ett ägg på min knäskål
rysningar funna

Du andades på min hud
porer öppnades

Du fyllde min mun med ditt saliv
dörren öppnades

O när det röda kom fram
förvandlades du till ett rovdjur




Fri vers av Sparven
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven