Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett hål

när du gick lämnade du inte bara en saknad...

du lämnade också ett brustet hjärta

och ett stort tomt hål




Övriga genrer av Raaawrr
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-07-04 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raaawrr
Raaawrr