Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte en aning..

Ute kvittrar fåglarna
& snart är det sommar.
Jag ligger vid din sida
& smeker ditt hår medans
du sover så sött.

Du har inte en aning om
vad som rullar runt i mitt huvud.
Dina läppar ler,
du drömmer någonting bra.
Du ser inte hur mina ögon
lider av längtan efter ett svar.

Hur ska jag förklara att
det kanske inte är lika underbart
längre som det en gång varit.
Att vi nu måste tänka oss för
& kanske ta ett stort ansvar.

Du ligger fortfarande & ler,
dina ögon är öppna & dom
glittrar av lycka.
Du har fortfarande ingen aning om
vad som rullar runt i mitt huvud.
Du kysser min hals & säger att du älskar mig.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag vet inte om du är redo att veta detta.
Jag vet inte ens om jag är redo att berätta.
Jag tror ingen av oss var beredd på att det skulle
bli såhär.

Du har inte en aning om hur det känns
att veta att du kanske har någonting
inuti dig som har börjat växa & bli större.
Du har inte en aning om hur det känns att
inte veta vad du ska göra om det är försent.

Nej, du har inte en endaste aning om
att du kanske har skapat ett liv som finns i mig.
Jag vet inte hur jag ska säga det till dig,
jag vet inte hur du kommer att reagera.
Jag vet inte om du kommer att lämna mig
om jag berättar det för dig.
För det är det sista jag vill att du gör.

Oavsett om du får veta eller inte,
så kommer du aldrig att få veta hur det
känns att ha något inuti dig som växer,
& att känna att du kunde gjort något
innan det var försent...

Fåglarna kvittrar fortfarande,
solen lyser klart på himmlen.
Du har somnat om.
Jag sitter på sängkanten & tittar
på dig & undrar hur det känns
när ens liv sakta försvinner
& ersätts med ett annat.

Kommer du stanna kvar hos mig?
Kommer du älska mig lika mycket som nu?
Det kan du inte svara på än,
för du vet fortfarande ingenting.
Ingenting alls...




Fri vers av Raaawrr
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-05 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raaawrr
Raaawrr