Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Med min hand på din haka, mina läppar mot din mun
jag smekte dig tillbaka, denna oförglömliga stund.
Kärleken kan vara god, kärleken kan vara svår
vi öga mot öga stod, kärleken var vår.
Vi låg och lekte, myste ett tag.
Vi varande smekte, minns det än idag.
Vem kan glömma? Varför ens försöka
sina känslor gömma. Det bara sorgen öka..




Fri vers av Anagram
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-03-25 01:26



Bookmark and Share


    Josefine Eriksson
sött.. :)
2005-11-28

    Josefine Eriksson
sött.. :)
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Anagram