Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en störd ängel vi din sida

Jag är störd
jag är bruten itu
den du såg på tv
i kriget ingen bryr sig om
man vänder på sitt huvud
och undrar hur det kan hända
men det är jag
med mitt krig
i mitt huvud
jag mår så dåligt
vill ha din hand på mitt huvud
innan jag dör
jag vill att du förlåter mig
innan jag dör
innan slutet




Fri vers av choralone
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-03-25 02:29



Bookmark and Share


  kath
den här ängeln väcker mycket sympati...och jag önskar att den snart ska bli hel..
dina ord i dikten går rakt in...
2005-03-25
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone