Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MAN GÅR DÄR OCH TROR..


TROR

Man går där och tror att man e den ända, törs inte hoppas på att något ska hända.
Finns det ingen mer på vår jord, med huvudet fullt av tonor och ord ?
Du är kille jag är tjej, vi gör ju ändå samma grej.
Vad e det jag känner ?
Vad e det jag känner ?
Är det det här som är att vara vänner..




Fri vers av Cassy.-
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-07-04 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cassy.-