Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se igenom mitt skal, som jag känner

tårarna snart kommer tårarna.

varför.

är jag obotligt oförmögen att våga.

min törst.

snart kommer tårarna.

jag känner..jag känner så mycket.
jag vågar...jag vågar så lite.

snart kommer tårarna.

söta tjejer jag är oförmögen.
snart kommer tårarna.




Fri vers av Klonk
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-03-25 02:33



Bookmark and Share


  Caroline.C
bra skrivet!
2005-07-14

    Charlie
"är jag obotligt oförmögen att våga." helt otrolig mening, allting är fint med den här texten.. allt
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Klonk