Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom andra

Skrump som skrumplever
i min sköra vita rumpa

Inte har solen skint på mig
på länge

Ljuset som når mig kommer
endock från datorn

Data pata kallar de mig
innan de kissar på mina gympakläder

Kiss pata heter jag sedemera
och sedenligt in i minsta

existensminimum




Prosa (Prosapoesi) av Herbert
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 19:54



Bookmark and Share


  RADIOANSIKTE
Du skriver ganska mycket om vita och solen som skiner och ljus själv. Fast jag skriver om ett ansikte och du om din rumpa. Annars var den väl fin.
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Herbert
Herbert