Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your flavour in my mind



Your flavour in my mind
going back
and forth

your song
in my arms
screaming för

salvation

your knees in my
eyes


don\'t keep your words




Fri vers av temuggen
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen