Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På picknickfilten


på picknickfilten

bland oxfilé och godis;

hungriga blickar

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-06 14:58



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så enkelt, sååå bra.
2007-08-08

  ordterroristen
hahaha, riktigt fyndig ordvits i haiku format :)

tills vidare, rock on!
/osse.
2007-07-08

  Jer
Gott, gotti gott gott Paulina!
2007-07-08

    Rimsmeden
Jag håller med Hajman. Vad händer efter att blickarna har mättat sig med..? :=))
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP