Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sveket slog om

jag svek dig
gjorde dig ledsen
sårade ditt inre
klyde din själ
till tusen bitar

du gav igen
lämnade mig ensam
med allt förlorat
glädjen som varit så underbar
försvann på en sekund
hoppet slocknade
jag avr förstummad
kunde inte äta
kunde inte sova

men så kom du
med en fackla av ljus
drog mig tillbaka
till det underbara




Fri vers av candy__me
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 15:14



Bookmark and Share


  ospray
Försoning är underbart,
vacker skrivet också
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

candy__me