Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han

jag vill aldrig känna som jag kände den dagen
tiden den är ny och den ska hålla för alltid

jag är lycklig och jag hoppas jag han är med

igår svor du din kärlek till mej när jag kände att du knappt hade den kvar

Ja, då har jag kännt flera gånger

som om du inte älskar mej längre men nu vet jag att du gör det




Fri vers av Little Bird
Läst 218 gånger
Publicerad 2007-07-06 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Little Bird

Senast publicerade
Little bird
myself
han
orolig
O
* Se alla