Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk så det kan gå!


Månen ligger på taket och lyser

Tomten sitter på dass och myser

Grammofonen vrålar i ett hörn

Polar Per trodde katten var en björn

Hos Micke är det en jäkla fest

Man tävlar om vem som kan dricka mest

Hem till Micke åker polisen

Någon hade lag dynamit i spisen

Brandkårens tjut hörs över hela stan

Mickes kåk brinner som fan

Morgonen därpå gryr

Ur kåken det pyr

Det var en jäkla kul fest

Men branden var ändå bäst




Fri vers av Lärkan
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-06 21:55



Bookmark and Share


  hawkeye
Småkul dikt som bjöd på ett leende :)
2007-08-24

  Jojjon
Haha, skönt dikt med glimten i ögat! :D
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lärkan
Lärkan