Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om tvivlen




Jag försöker att inte vara den jag har blivit

Jag försöker att inte tänka tankarna

Jag försöker bli den utan problem igen

Jag vill va den du kunde älska

Men jag är trasig, kan aldrig bli densamma

Du sa att du älskade mig

Att du aldrig skulle lämna mig

Så varför finns du inte längre

Varför är inte du min pojke längre?



Och ändå fanns alltid tvivlet på oss

Det ända jag inte betvivlade, var att jag ville va med dig...




Fri vers av Sofia.sjoren
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-07-06 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia.sjoren
Sofia.sjoren