Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saknad

En saknad, en sorg

En jävla massa minnen

Det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner

En obeskrivlig känsla både kärlek och hat

Jag gjorde allting men jag fick inget tillbaks

Nu känns de som om livet börjar gå i samma spår

Saknar livet som vi hade, men jag börjar att förstå

Det kommer aldrig tillbaks, jag måste glömma det som var

Du har förändrat dig så mycket, du är inte den du var

Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler

Men va fan ska jag göra jag bara fejkar mer och mer

Jag säger att jag glömt dig, jo att allt är helt okej

Men fuck it hur ska jag någonsin glömma dig

Det var du och jag för alltid det var så det skulle va

Det var bara med dig som jag kunde må bra

Men nu är det för sent, jag förlora allt de bra

De enda jag har kvar är tomma ord som du sa




Fri vers av Sofia.sjoren
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia.sjoren
Sofia.sjoren