Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och hon som du älskar




Jag hatar henne

Tjejen som jag inte är jag

Som du lämnade mig för



Det är hennes doft och händer du önskar fick omsvepa dig

Nätta, öma kyssar som lätt snuddar vid din hud



Jag vet att hon längtar efter dig

Jag vet vem hon är, jag känner henne väl

Hon längtar efter din doft

Den där doften som får allt inom henne att lyfta och längta



Hon är så lik mig på många sätt

Men ändå väljer du henne

Att längta efter



En gång älskade du mig så

En gång brukade jag vara som hon

Jag brukade vara hon



Du har lämnat mig för att du saknar mig

Du finns inte för du älskar henne

Inte mig, inte den jag blivit

Du lämnade mig för mig

Och jag längtar efter dig




Fri vers av Sofia.sjoren
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-07-07 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia.sjoren
Sofia.sjoren