Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna älska dig

Vad är de i mig som slutar välja dig?

Vad är de i mig som inte längre längtar efter allt de som är du?

För varje till sak jag älskar med dig

Glömmer jag något, slutar jag älska något

Kan jag inte älska hela dig?




Fri vers av Sofia.sjoren
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-07-07 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia.sjoren
Sofia.sjoren