Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck kärlek

kärlek vem fan kom på den leken
det finns ingenting som heter så
så fuck kärleken
man blir bara sviken
om o om igen
de finns inget bra med denna dumma kärleken




Fri vers av Sofia.sjoren
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-07 01:46



Bookmark and Share


    RebeccaW
hmm...förstår dig, det känns verkligen sådär ibland. Men bra skrivet!
2007-07-07

  Gawain
... förutom sveket som lär så strängt..
2007-07-07

    Nicklas VIP
precis. Precis så tänker man när kärleken sårar. Men när man är lyckligt kär, då tänker man \"det finns inget dåligt med kärleken.\"

bra beskrivet, om kärleken som den är främst.
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofia.sjoren
Sofia.sjoren