Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han var full och jag var nykter.


Ingen ensam frukost, bara en tillsammanskväll


Jag vet att du tog min hand
för att leda mig
bortfrånallt
för att hitta dom andra
dom vi letade efter

Men jag vet inte varför
den stannade
kvar

Kanske var det för att
det kändes så
rätt
kanske för att
det är så det ska vara baby

dina händer letade efter mina
hela kvällen
jag kände det,
jag känner det


och kanske var det alkoholen
i ditt blod som
pussade mig

men ditt léende säger
något annat
baby

och hela kvällen var ett sökande
din hand i min
din arm runt
min midja

och baby du
skyddade mig mot regnet och
våra munnar
dansade baby dom
dansade
ingen ensamdans
en ljusrosa
skimrande
tillsammansdans

jag vill faktiskt hoppas

du
och
jag





Fri vers av temuggen
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-07 13:54



Bookmark and Share


    RebeccaW
Den är jättefin, jag fastnar redan från början!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen