Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bränner till

Klantigt, steglöst försvinner du
och jag tangerar mig själv i bästhet
sticker till sådär sakta och gåtfullt
lite ondskefullt snällt.

främling fräser ut ett hån,
ett hat

eget sätt att säga saker på,
retar mig,
retar nån

tre steg åt höger
och där står resten.
Värmen kommer och jag studsar
mot staketet som nån ställt upp.
ett steg fel, fler steg fel
till sist helt stel.




Fri vers av Klonk
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-03-26 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonk