Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ensam sjömans blues.

jag lever i exil
tusentals sjömil från
det som kallas hem

vågor för mig bort

och de säger att vi ligger någonstans runt shetland
men jag skymtar inget liv
och har inte sett land på timmar
dagar
eller nätter

jag lever i exil
tusentals sjömil från dig
du som kallade på mig i bland när
hoppet var svagt

jag lever i exil och är ensam nu
och allt jag ser är hav








Fri vers av magnolia
Läst 648 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-08 05:08



Bookmark and Share


  Smultris
Halloj caroline...

Jag tror att detta är det bästa jag har läst av dig faktiskt, riktigt riktigt bra.
2007-07-08

  ospray
Får en en sorgsen och ödslig känsla när jag läser
bra skriver och beskrivet....=))
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

magnolia