Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger det är bra nu...

Nu är allting är bättre
Nu är allting bra
Nu är allting över
Nu har jag fått vad jag vill ha

Nu har dom konstaterat
Inga fler självmords försök
Hon hadde anirexi
Men nu är hon nog fri

Men ärren finns ju kvar är
Både i kropp och själ
De kommer alldrig suddas ut
De kommer alltid finnas kvar

Jag ligger fortfarande uppe
Och gråter natten lång
Och jag har ständigt minnen
Som kommer och gör intrång

Det blir alldrig som förut
Det blir alldrig som vanlit
Det som är förspillt
Kommer alldrig mer igen

Även asst jag inte skär mig
Även fasst jag äter
Gråter hjärtat stilla
Gråter sig till sömns

Jag kommer alldrig glömma
Jag kommer alldrig förlåta
Jag kommer alldrig älska
Mig själv, alldrig mer




Fri vers av GothPrinsessa
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-09 23:08



Bookmark and Share


  maria laakso
Vilken fint dikt... den får mig att se dig.. om du förstår va jag menar !!! Mycket bra .. du är verkligen duktig på att skriva :)
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

GothPrinsessa
GothPrinsessa