Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
precis såhär.


Mina fötter är tusen mil under jorden


jag vill att du ska
kyssa mig när jag
gör té och
när jag kramar bort dina
tårar

och när
mitt hår är
fett och jag
gråter
vill jag att du
älskar mig ändå


jag vill vara den du springer
tusenmilgenomregn
för

och jag vill kunna skrika åt dig
skrika att
håll käften
jag orkar inte
och jag vill att du ska
förstå att det aldrig är
mot dig utan
mot världen och jag vill att du ska

älska mig ändå.




Fri vers av temuggen
Läst 1032 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-07-12 23:28



Bookmark and Share


  LePenseur
Rörande. Otroligt fint. Men det behöver väl knappast påpekas, efter så många fina kommentarer ;) De har rätt, tycker jag, i alla fall.
2009-10-25

  mariaveronica
fantastisk! målande! right on spot! osv :)
2009-02-19

    eventualiteter
jag tycker om det.
mycket vad jag tycker om det.
mycketmycketmycket.
ja.
du kanske förstod.
första gången.
men ändå.
jag tycker om det.
2008-08-31

    mr cloud
& jag kan bara säga att jag
verkligen älskar den här texten !
2008-05-29

    inmeddiginålsögatkamel
jag måste säga att det här blir ett bokmärke och att jag vill plantera varendaste litet ord inuti mig.
2008-05-13

  RADIOANSIKTE
Oemotståndlig (det känns inte riktigt som att titeln hör dit men den är ju i samma stil så det går hur bra som helst).

Och helheten är som skrivet; oemotståndlig.
2008-05-08

    Ling
Favorit. Helt underbar, perfekt.
2007-10-02

  *Camilla*
Uh vad braaaaa!!!!!!!!!!
jag vill också kunna som du <3
2007-09-19

  Katariiina
brabrabra
bra
det var allt jag hade att säga =)
2007-08-08

    ej medlem längre
Kan inte annat än att just medhålla tidigare kommentatorn..
Fantastiskt skrivet på ett väl skrivet sätt och innehållet... Ja, det är väl detta vi alla önskar oss.
Applåder och bokmärkning!
2007-07-12

    Freeway4
Jättevackert..
om jag ska vara så där tråkigt konstruktiv, så måste jag säga att jag gillar sättet du delar upp texten på, och sammanskrivingen i mitten är lysande.
=)
2007-07-12
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen