Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalster


Lämnad i fingeravtryck.

Obetänkt vid roligare tillfällen.

Följer dig vart du går, klamrar mig fast.

Klarar mig inte själv.

Behandlad som luft.

Försöker göra mig hörd med dränkta rop.

Får ej en likgiltig blick, ty ingen människa
kan likna sig vid mig.

Dör snabbt, försvinner lätt i glömska. Ersätts.

Är det ingen som bryr sig?




Fri vers av Scar
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Scar
Scar