Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande salt

Så oskyldiga vattendroppar
Gnistrande i ljuset
Flytande salt ned för din kind
Tecken på sorg
Eller glädje
En sällsam varelse
Och den kallas
En
Tår




Fri vers av Andunelen
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-11 17:32



Bookmark and Share


  thyra
Tåren som en individ i sig. Fint!
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen