Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulgata

Små shorts och läckert kött därunder eggar mig.
Jag är man i natten, mittt kött vill in i ditt.
Mina ögon i fönsterglaset, vackra frånvända
jag vill kyssa dem, falla in i mig själv.
Ett raltigt träbord, fågelskit och regn som nyss fallit
men inte ens det nu, bara videotanten.
Förakta henne, hennes fetma och rökande.
Älska henne, som du, som ögonen i glaset och
skönhet för länge sedan.

Eller stillheten här
där betonghus bara står rätt upp och ner
men människans kött nöts ned av hennes sittande, supande
och rökande, gnuggande och knullande.
Men ditt kött, ditt. Placerar sig inte
för dina ögon säger något annat.
dina ögon förmultnar aldrig.
Tänk om dessa, hennes former, vore mening.
Så genialt, som kolv och cylinder, enkelt befriande.

Ge mig hennes form och låt mig sätta mig över den.
Låt mig mästra och behärska den
sammanfatta allt vad som är hennes
i dessa linjer av spänstighet och brunbrändhet,
detta vältränade darrande kött, hennes av en slump
men dömmer henne till att uppfyllas av mig.
Hjälplöshet. Ge mig henne. Hon är endast ett. Detta.




Fri vers av Lasciaperdere
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-07-12 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lasciaperdere
Lasciaperdere