Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara..

Kräver inte gaffel
Behöver inte kniv

De enda jag vill är att skeda med dig




Fri vers av Sparven
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven