En liten tanke om tidsenligt tempo...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten tanke om tidsenligt tempo...




Vilken vacker mun...

 

 

i en rygg finns inget leende

inga elaka miner ingen ilska

ingen glädje inget skratt

 

tänk om där satt en mun

 

kanske sade den

bry dig inte om framsidan

den har fullt upp med sig själv

 

 

 




Övriga genrer av Leif Furstedt
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 13:17



Bookmark and Share


  aol
det vore bra den munnen tog ju hand om alla dom i skuggorna
2007-07-25

  Albert
ja tänk ändå

ryggar är ofta så fina
en mun där kanske skulle förstöra något

ja det tror jag
ryggen ska få vara ifred
ge ro
vara tyst
2007-07-14

  Horatius
Härlig tanke att ta med... :)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt