Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs mellan raderna tack ^^


Du är död!

Den kvällen blev du den varelse jag alltid sett dig som

Men till ett pris jag inte ville betala

Förtvivlat ville jag hålla dig fast

Men du ville inget annat än att vandra de dunkla stigarna

De stigar jag ser i mina mardrömmar

Du ville lysa upp dem med ditt nyvunna ljus


Du lämnade mig

Du svek mig

Du finns inte längre

Du är död!




Fri vers av Andunelen
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-13 19:27



Bookmark and Share


  Sofie Söderberg
vet inte varför jag gillar den här, men den e riktigt bra iaf ! x)
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen