Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knulla inte älska

Kanske är kärleken ändå delad på tre
ge,ta,ge
1,2,3
mer,mer,mer

fitta,kuk,vi
du,jag,oss,sex

Gud vad vi har det bra!
visst har vi det under-bart

sexpillaknullasugastönarunkasprutaröraflåsasmekaknullasprutasex

ska vara det man aldrig tröttnar på
knulla,älska,knulla,knulla

prata, onödigt prat. fnissa,skratta, smeka knulla

ärligt, vem älskar?




Fri vers av ohpeople
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-13 20:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Så länge texter skapar reflektioner är det god poesi och utan poesi kan det vara svårt att uttrycka sig. Ändå är det få vilka anser att det som uttrycks under själva akten skulle kunna ses som ren och skär poesi. Fast utan kärlek och sex är det nog svårt att vara särskilt poetisk. Så texten får sina trenne fikon med löv därtill.
2014-11-30

  aol
saknar dina kommentARER
2008-08-08

  aol
härligt läs min dikt älska
2008-08-03

  coffe
helt vulgärt underbar och vitsigt realistbelagd men vist finns det väl tillfällen då man älskar, åtminstone i min värld...c
2007-07-13

  © anakreon VIP
För kallades det \"älska\"
nu säger man \"ha sex\"
ett uttryck som tycks vara
en känslofri reflex
av uppfattningen om
vår mest primära drift
som nu, tyvärr, är bara
en kvantitetsuppgift
till skillnad från ett uttryck
för Kärleken, vars bud
jag ser som en sorts ursäkt
för andras tro på Gud.

För dig som söker lindring
i dylikt, knapplöst knull
citerar jag en norrman:
\"Det där är bara tull!\"

Carl-Erik
2007-07-13

    Lavi
Jag. Ibland.
2007-07-13

    Nicklas VIP
De som älskar, älskar.
2007-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ohpeople
ohpeople