Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar

om himlen var svart och natten blå
hur skulle vi då kunna förstå
vad som drev oss tillsammans denna stund
tänk om jorden verkligen inte är rund
att sitta och fundera över saker som hänt
att tända att ljus då det blir advent
då man skrattar och badar i sommarens vatten
när man är lessen och nere fast man hör alla skratten
tiden går utan att man förstår hur
ibland är känslan som ett djur som sitter bur
när snön faller ner på hustaken
och gräset är grönt där man ligger naken
en kyss och en ljuv stämma
att hålla om någon och bara känna sig hemma




Fri vers av prakash
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 12:01



Bookmark and Share


  thyra
Underbar :)
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

prakash
prakash