Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind?

jag tror du står där borta
är det dig jag ser?
tejpen skymmer
klibbar igen min syn
men jag tycker mig höra din röst
förvrängd och dyster
jag har honung i mina öron
och mina fötter i cement
varför är det så svårt att leva?
utan synlig klarhet
kan inte sära på mina händer
och krama dig
fjättrad vid mina lögner
utan framtid
utan förflutet




Fri vers av choralone
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-03-28 16:10



Bookmark and Share


  kath
honung i öronen, fötter i cement...de symbolerna talar direkt till mig...hela texten talar till mig om någon som inte törs släppa in någon...och är rädd att släppa in sig själv...så känner jag när jag läser..
väldigt bra text..
2005-03-28
  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone