Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodrummet3

samtal med vampyr
terapi kan vara så
suger ej blod
dock ut med det onda
det är förhoppningen
och tanken
man kan
aldrig
veta utgången
bara
hoppas




Fri vers av choralone
Läst 247 gånger
Publicerad 2005-03-28 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

choralone
choralone