Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vanilj...orkidé...vit...


Vit

En doft av vanilj

och en känsla som är mjuk och len.

Ljudet är som ett barna skratt.

Den smälter som choklad i min mun.

När jag ser den tänker jag på oskuld

och dras till minne en vit orkidé.




Fri vers av Daena
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 19:33



Bookmark and Share


  FÖRBJUDENKÄRLEK
väldigt fin :)
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Daena