Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 360 Kval itet




Svårast är väl
komma över
sin egen död

den allra mest svåra
av bördor
att bära




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 2294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-15 21:52



Bookmark and Share


  zallander
vara som andra det måste man va
2013-02-05

  Dr Jimmy Johansson The 777
Rosita dricker kärleksdrycken intill zigenarbaronen Rigoletto Titus, rosenkavaljern Mefistofeles muddrade maskeradbalen på tolvskillingsoperans Bolerobalett.
Czardasfurstinnan blåser i trollflöjten. Askungen bolmar ragnarök nära teaterbåtens storstadshamn. Tosca nynnar Nationalteaterns "Hanna Från Arlöv" i svansjöns sköna sång. Improvisationen över kontrapunkten ett preludium av klangfärger, intermodulationen i hammondorgeln stämmer överens med hawaiigitarren. Virveltrummans vaggsång vittnar om ett våroffer.

Semestersabotören läser ciderhusreglerna för smugglarkungen i sällskapsresans smultronställe, skärgårdsdoktorn ringer en helgmålsringning till maratonmannens hyllning. Bläcktrumman en delikatess med diamantfeber.

Rinkebysvenskan en romantikdödare i folkhemmets lungna vrå, en alternativodlad växthuseffekt med solskyddsfaktor 1000 tillämpade osthyvelpricipen på en internetmissbrukare.
2009-05-21

  Mr. Andersson
De levande är en sällsynt art av de döda.

Din vän// Martin
2008-02-04

  Connie
Man dör bara en gång, men man är död så länge.
2007-11-17

  Gunwale VIP
Rubbet är rikt, särskilt rubriken!
2007-08-15

  Antropofagen
Jaa du. Vet inte vad jag gillar bäst, texten eller din förklaring till den! Ett slags självuppfyllande pronomen, man är så rädd för något att man påskyndar det.
2007-07-16

  lodjuret/seglare VIP
tanken på att ens egen död någon gång i framtiden skall stunda kan ibland vara så svår att bära att personen ifråga, som möjligen grubblar över detta kan lida så svårt av det av den personen går och tar livet av sig...
förklarar lodjuret för envar undrande
2007-07-15

  Lena Renman
Hej, det var också en tanke...
Men varför skulle man vilja komma över den och bära den?
Är man död så är man ju fri och ja, bär inget och har inget att komma över eller?

Undrar Lena
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP