Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter det jobbiga....


LIVET GÅR VIDARE

För en del är
vägen rak och
lätt...

men så plötslligt
en dag den svänger
och det blir tungt....

det känns som
att tiden står still...

MEN DEN GÅR....
och man fäller
mången TÅR...

Man stannar till ett
tag...
för att INSE en dag...
att LIVET GÅR VIDARE.....


sajo 070716




Fri vers av sajo
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-07-16 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo