Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utandning



- Du fick ett sms, det liksom
plingade till

- Jaha

- Tror du att det här blir bra,
lite knöggligt hittils men tror du det blir
bra sen?

- Ja, i en inandning och egentligen

handlar ju allting om att finnas till
inte om te inte om att tycka om det handlar om att
finnas till helt enkelt

och klarar man inte det så är det bara att försöka lite till för mammas skull i 80 långa år dag efter dag det handlar om att

finnas till.




Fri vers av temuggen
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen