Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja!


Insektsutrotning

Jag hatar myggor, knott å sånt
Men flugsmällor räcker ju inte så långt
Så ta dig en sticka med svavel längst ut
Så ska dina plågor få ett abrupt slut
Vi gör oss en brasa med helvetes fyr
Vårt fria imperium äntligen gryr
För om man nu råkar va en pyroman
Är man vid grymma metoder rätt van
Vi gräver oss sedan en jättelik grav
Inte så fin, krypen har inga krav
Vår trädgård är numer så lugn och så tyst
Av vidriga kryp hörs ej ett enda knyst




Fri vers av Aye
Läst 563 gånger
Publicerad 2007-07-16 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aye